***
Je verleidt me met je ogen
Je laat me niet met rust
Moet zo vaak aan je denken
Krijg mijn gedachtes niet gesust
Je woorden zijn gebrandmerkt
Op mijn hart en op mijn huid
Ik schreeuw, ik schreeuw laat me
Met harde klanken, super luid
Kom niet bij me praten
Met je mooie lach
Want er zal geen moment komen
Waarop ik je niet graag zag
Maar kan alleen maar vallen
Ik hoor het in je stem
Het kan je echt niet ballen
Ik weet dat ik je speeltje ben
Je verteld me mooie praatjes
En maakt het leven zoet
Zo stijgen mij alle haartjes
Oh shit..dat is niet goed
Laat me en loop door
Naar waar je heen moet gaan
Doe niet van; je hebt een streepje voor
Ik weet dat je me zou laten staan
De liefde is voor jou een spel
Toch speel ik niet met je mee
Ik ken jou soort types wel
En daar ga ik niet mee in zee
***