lieve meid
je hebt het doorstaan
je negen maanden
ze duurde lang
ze waren met veel pijn
maar nu
kan het geluk niet meer op
maar nu
ben je eens zo gelukkig
je hebt nu een gezinnetje
dat je volledig verdient
je geluk groeit nog verder
je mag nog hopen meer hebben
Allerliefste Pieps
proficiat
geniet ervan
je hebt het dubbel
en hard verdient
******
In gedachten ben ik nu al honderd keer op bezoek geweest en heb ik die prachtdochter en die prachtouders al honderd keer bezocht ;-) ik heb het je beloofd dat ik komen zou, maar ik laat jou liever eerst wat gezellig met jullie drietjes genieten, en terwijl geniet ik van de foto's en dan kom ik zeker eens af, beloofd
tot snel lieverd
knuffffffffffffffff