Verdriet is pijnlijk
Het snijd in je hart en ziel
Verdriet is wat ik nu heb
Verdriet om jou
Het wurgt me omdat
Ik niks kan zeggen
Je bent niet hier
Leeg is het in mijn hoofd
Weet niet wat ik moet denken
Wat ik moet voelen
Ben ik niet goed genoeg
Ben ik te min
Ik weet dat je wel van me houd
Je kan het niet verbergen
Je woorden doen me pijn
Maar laten me wel nadenken
Ik ben te goed voor jou
Jij bent mij te min
Ik hou niet van bedriegen
Van liegen evenmin
Daarom, verdwijn
Verdwijn uit m’n leven
Ik wil je niet meer zien
Ik heb je niet meer nodig
Ik heb het helemaal gehad
Je hebt me uitgeput
Mijn energie is op
Ga weg….