Jij zei het, jij kon praten
Ik ben jaloers, het moet me verlaten
Snel wil ik het vergeten
Ik wil het niet meer weten
Diep weg gestopt
Achter in mijn hersenen gepropt
Het ongeloof, het schuldgevoel
Niemand die je gelooft, wat een rotgevoel
Bang is hoe ik me voel
Vertrouwen is wat ik bedoel
Nee is nee, maar voor jou ja
Net alsof ik je niet versta
Ik roep en ik schreeuw
Maar er komt geen geluid uit mijn keel
Verstijft van wat
Ik voel me zakken in een diep gat
Het licht begint weer te verschijnen
Jij begint te verdwijnen
Maar soms ben je daar weer
En doe je me weer zeer
Dan schreeuw en huil ik hard
Maar alles wat ik voel is dat verdomde gat
Ik raak mezelf kwijt
Ik heb weer spijt
Wat had ik moeten doen
Ik zei nee en jij gaf me een zoen
Pakte me vast, deed me zeer
Ik wil dit niet meer
Ik wil het niet meer weten
Zo snel mogelijk vergeten
Doorgaan waar ik was
Jij komt niet van pas
Terug in mijn geheugen gepropt
Diep weggestopt.