Ook al kende ik je niet goed
ook al zag ik je niet veel
Je was van het zelfde bloed
je was een stukje van mij,een deel
Je was een mysterie
dat ik wilde ontcijferen
Je was een speelse baby
en toch wou je niet blijven
Je ging weg
Je ging naar een paradijs
Nu kennen wij de pech
Nu betalen wij de prijs
Jij hebt een stukje van mij
ik een stukje van jou
Hou dat stukje bij
het zegt dat ik van je hou
Het was ùijn stukje hoop
het was mijn stukje verweer
ik heb het niet nodig want alles is te koop
ik heb het niet nodig, nooit meer