Zinsconstructie.
Zinnen bestaan uit enkele woorden,
woorden zijn enkel losse letters.
Letters zijn een bijeengeraapt zooitje tekens,
en vormen samen een afgesproken betekenis.
Gemene woorden doen minder pijn,
wanneer je je bedenkt dat deze
uiteindelijk maar losse letters zijn,
Letters door een klank aan elkaar geplakt,
en gemene woorden volgen met gemak.
Leuke woorden galmen in je oren,
zijn klanken die je elke dag wilt horen.
Met een glimlach op je gezicht,
zijn je oren bedrogen,
je ogen enkel opgelicht,
gevoel van uit de mond gezogen,..
woorden
Toevallig bijeengeraapte letters,
door een klank aan elkaar geplakt,
en leuke woorden volgen met gemak.