Je voelt je vind en gezond
vette glimlach op je mond
Je geest is creatief en vrij
je voelt je echt ongeloofelijk blij
==
Je ogen stralen zonnestralen
al het goeie weet je uit het leven te halen
Geen leger die jou omver zal lopen
zelfs een bulldozer zal je niet kunnen slopen
==
Je huilt tranen van geluk
en als je in de spiegel kijkt zie je een stuk
Op het hoogste puntje van de wereld, vol kracht
je hebt heel je leven in jouw macht
==
Koester die dagen in je leven
waarin je sterk bent en vol goede moed
Je zult ze namelijk niet altijd beleven
je voelt je niet altijd goed
==