op een overvol perron
zoekende gezichten
in de brandende zon
zag ik mijn hart oplichten.
op een overvol perron
onze passen gingen sneller
vlug..ik wil je,in mijn armen,
mijn dromen aan je vertellen.
op een overvol perron
vonden wij elkaar
en al ging ik er niet van uit..
de passie was sterk voelbaar.
op een overvol perron
lopen wij nu arm in arm
mijn god wat zijn we gelukkig
wat was het toen toch warm.
op een overvol perron
sta ik voor het laatst te wachten op jou..
het duurde vele eenzame nachten...
maar morgen word ik je vrouw..