Heupwiegend met de door
de wind bewogen grastoppen
voel ik het zand tussen mijn tenen kruipen
De ruisende wind speelt met mijn kleren
Ik snuif de heerlijke zeelucht op
en vlij me neer in het warme zand
Een eenzame wolk drijft voorbij
De zon brandt in mijn gezicht
Ik sluit mijn ogen
en geniet van het moment