Als ik s' avonds mijn rondje loop
weet je waar ik dan altijd op hoop
Dat ik eindelijk groot zal groeien
echt tot een volwassen vrouw op zal bloeien
==
Want al die spinsels in mijn hoofd
al die dingen die ik mezelf heb beloofd
Wanneer zal ik deze dingen gaan bereiken
er valt nog zoveel meer te bekijken
==
Maar kom voor mezelf soms vast te zitten
gevolgd door soms diepe geestelijke ritten
En wat rust daar zit ik wel om te springen
ik zou willen dat ik mijn eigen ik wat meer kon bedwingen
==
Zou het wel ooit echt beter kunnen gaan
dat je ineens vreselijk goed je mannetje zal gaan staan?
Denk dat ik wel weet hoe het voor mij zal zijn..
sommige worden misschien groot,....maar ik blijf klein..
==
==