Haaaaj, leuk dat je dit gedichtje bekijkt:) deze heb ik samen met Romaticgirl (een goeie vriendin van me) gemaakt..bekijk ook es haar gedichtjes..ze is een natuur talent:D..naja toen we deze maakte hadden we beetje lol mah goed hij is prachtig geworden (*Ahum, Ahum*)..Komt ie..:D..
Op de paddestoel wit met rood,
kwam jij die me liefde bood
Het was zo romantisch zoenen in het bos,
maar toen moest je gaan en zei adios
Zat ik daar alleen op die paddestoel,
snapt ie dan niet hoe klote ik me dan voel
Maar plots was daar een fee,
die nam me mee zover over zee
Naar een eiland hier ver vandaan,
en daar kreeg ik een banaan
Ze zei: dit is beter dan een vent,
want dit is iets dat je echt verwent
Ik en mun banaan lagen daar in de hangmat,
en daar zag ik de bosjongen met een andere schat
Hij deelde gewoon het bed,
met een andere slet
Ik pakte mun banaan,
en ik wist ik kan dit aan
Ja ik pakte mun banaan,
en liet me helemaal gaan
En splasjt daar ging ie dan,
middenin het gezicht van mun vreselijke man
Zelfs zun slet lachte zich helemaal rot,
en ik zuchtte 'wat is dit een genot'
Liep ie rond met spul hier en daar,
en ik had het helemaal voor elkaar
Want mun oog toen opving,
was een ander lekkerding
Ik trouwde met hem,
en doe net of ik mun ex niet meer ken
Want wat moet je met hem aan..
als ie niet eens zo goed is als je banaan:D