Ik wil bij je zijn,
zo lekker dicht tegen je aan,
ik wil met je zijn,
jouw warme tedere lichaam tegen me aan.
Ik wil voelen jouw lief bonzend hartje,
ik wil horen jou lieve zachte stem,
fluisterend in mijn kleine schattige oortjes:
“Jij en ik, voor altijd samen!”