stem
jou stem luisterde naar mijn klaagzang
gevuld met donder en regen
gevoelens maskerend met angst en negativiteit.
onrust, ontevreden, bekrompen, gesloten.
Jou stem brak mij weer open met geweldloos geweld.
Rust, vrede en positiviteit stroomde het huis van mijn hart weer binnen.
De orde werd weer hersteld.
zwijgend werd de opluchting aarzelend toegelaten
om te worden omgezet in een gevoel van euforie
van slaap en zorgeloosheid
De nacht werd weer afgesloten met jouw prachtige klank
De klank van een gevoel van medeleven en positiviteit
danken wil ik die klank, jouw stem, jouw orde
die mij met vrouwelijke charme weer heeft vermand.