De cirkel van het leven
Als een cocon vind de
wederopstanding plaats in
het tijdperk van nu
Gevangen in een omhulsel voldoen
we aan de fasen
Wanneer die vervult zijn
vind er verlichting plaats
De cirkel van het leven bijna compleet
Voordat het zover is vind er een
laatste fase plaats, het ontpoppen;
de dood van de cocon maakt plaats
voor een prachtige vlinder
Het leven eindigt maar dood,
daar is geen sprake van
Dood is de cocon maar de
vlinder zal altijd
blijven vliegen
Voor Elisabeth Kubler-Ross