Ik ben zo ver van jou,
Ik mis je nu al 2 volle weken
mijn dagen gaan maar langzaam
voorbij omdat ik je ni zie, omdat
ik met je niet kan spreken.
Steeds denk ik aan jou,
maar kan me maar niet gewoon
worden zonder jou.
ik ben hier en jij bent thuis.
waarom zo ver,waarom moest ik naar hier
S'avonds voor het slapen kijk ik naar de maan,
met de vraag of je ook naar me kijkt.
met de vraag mis je mij ook zoveel,dat ik je mis
lieverd ik wens maar één ding in mijn leven
ik wil zo vlug mogelijk terug bij jou zijn.
Ik zie u graag