Als de lente komt dan stuur ik jou
Rozen zo mooi als fluweel
Hier en daar wat onder de dauw
Voor jou het mooiste momenteel
Als de lente komt ik hoor het je nog zeggen
Ben je verliefd op alles en iedereen
En zal grenzen gaan verleggen
En wel nu meteen
Om dat gevoel vast te houden
Want dat is geluk
Waar je op verder kan bouwen
Want zeker jij hebt recht op geluk