ik moest weer eens afscheid nemen
afscheid van jou
deze keer was ik niet aan het wenen
jij bent degene waarvan ik hou
nu verdwijn je weer voor 2 weken
dat overleef ik toch, is het niet?
waarom kon je me niet meenemen?
ik wil geen verdriet
ik ga niet huilen,
ik zal af en toe denken aan jou
ik zal me niet aanstellen
ik wil geen pijn
kan ik niet in je armen schuilen?
ik wil alleen maar bij je zijn
ach we zijn niet altijd bij elkaar
het is moeilijk voor me
ach maar in turkije, ja daar
dan ben ik bij je
als je er af en toe aan me denkt
je wilt niet dat ik huil om jou
ik zal het proberen
maar ja ik ben een vrouw
die soms moet wenen
ik slaag me er wel door
met je arm in gedachten om me heen
een kusje, en ik ga ervoor
ik ben niet alleen
jij bent bij mij
bij me in mijn hoofd
het is liefde die me verdoofd
de liefde van jou voor mij
lieve schat
grote jongen van mij
ga nu maar ...