De keuze is gemaakt,
de pijn verdwenen.
Maar de angst blijft bestaan,
net zoals de twijfel.
Het waarom blijft onbeantwoord,
de vraag nog ongesteld.
Wanneer ben je zeker,
wanneer word het je verteld?
Alles lijkt zo duidelijk,
alles is bepaald.
En wanneer het moment van de illusie verdwijnt,
komen je demonen terug,
enkel verstopt waren ze,
verhuld in je dromen,
in je nachtmerrie's.
En alles wat jij als de waarheid zag,
blijkt een grote leugen te zijn.
Je was verblind door hoop en wil,
verblind door idealen.
verblind door je eigen leugens.
toch blijf je hopen,
en toch blijft de twijfel en de angst,
en er is niemand die je vertellen kan,
niemand die zeggen kan,...
Is dit de waarheid?
Is dit mijn lot?
Wanneer verdwijnt de twijfel dan?
Wanneer verdwijnt die angst?