Ik ben blij dat nu gevonden heb,
gevonden heb wat ik zocht.
Een relatie zo vast als een rots.
Een rots in de branding, die alle golven kan weerstaan
Een baken tussen de golven.
Een rots als thuispunt,
een punt waar wij beiden op kunnen vertrouwen.
Eenliefde waar wij op kunnen vertrouwen.
Een liefde die net als die rots,
voor eeuwig zal blijven bestaan.