Fietsen
Een kleine jongen word geduwd door zijn vader
Want hij kan het nog niet zo goed
Hij valt op zijn bek, word getroost door zijn vader
die eigenlijk lachen moet
Hij mist zijn voortanden, krijgt 2 nieuwe
maar die zijn niet echt goed
Ze zijn veel te groot, maar ze zijn wel handig
wanneer hij optreden als paashaas moet