Héél diep van binnen
Wil ik dit gevecht niet meer winnen
Ik geef het stilletjes aan op
Mijn verstand zegt hiertegen STOP
Uitvliegen, ruzie ... stilte, zwijgen
Moeilijk om je verstand dàt aan elkaar te laten rijgen
Maar in mijn hartje leef ik rustig voort
Samen met iemand uit een rustiger oord
Hij ziet me graag
En ja ... ik hem ook
Met hart én verstand
~20/08/2003~