De tweede wereld oorlog
De pijn die je hebt geleden, het verdriet om je heen.
Huilende mensen van verdriet vol pijn blikken afschuuwwekend.
Mensen met wie jij een band had lieten je achter in een periode van hel.
De tweede wereld oorlog, de pijn die jij hebt doorstaan het geluk die je hebt meegekregen van je ouders.
Zeggen duizendmaal de liefde die je gaf aan de lief hebbende mensen om je heen.
Je trouwde met een geweldige vrouw, iemand uit duizenden net als jij, hield je van haar tot op de dag dat je overleed.
Jullie steunden elkaar in de zware tijden.
Je gaf elkaar een lach en een traan je lieten elkaars geheimen zien, het donkere duistere gedeelte van je hart liet je haar zien.
Jouw dromen beleefde je samen met haar.
Elke droom die je droomde kwam uit.
Alles werd werkelijkheid.
Ooit wat je graag wou hebben heb je nu gekregen ondanks de pijn.
Moeilijk om de dingen te vergeten, gaf je het leven een tweede kans.
De kans op een gelukkig leven, greep je met beide handen aan.