Sinds wij niet meer samen zijn,
is het gedaan met verdriet en pijn.
Maar jij kan maar niet verdragen,
dat ik bij een ander liefde en aandacht ging vragen.
Jij hebt mijn vertrouwen geschonden,
en nu ik eindelijk echt geluk heb gevonden.
Wil jij dit verstoren,
ik wil je echt niet meer horen.
Enkel kontakt met je wil ik als het over onze zoon gaat,
hij is het enige waarom ik nog toelaat
dat wij elkaar nog kontakteren,
en jij weet wat je kwijt bent en dat is moeilijk te verteren
Je had slimmer moeten zijn,
je deed me veel te vaak pijn.
Ik neem de draad nooit meer terug op,
en ik wil een definitieve stop.
Laat ons gewoon gerust en ga je eigen weg,
en luister naar me als ik je zeg
Het is voorgoed voorbij jij en ik bestaat niet meer,
en ook al doet het soms zeer
ben ik beter af zonder jouw,
je weet dat ik je niet vertrouw.
Ik vond geluk en liefde bij iemand die mij ook graag ziet,
en dat dat vergooi je zomaar niet.
Voor het eerst in lange tijd,
kan ik je zeggen ik heb geen spijt.
Ik hoop dat jij ook opnieuw geluk mag vinden,
maar denk goed na voor je te binden.
Wees dit keer eerlijk en trouw,
want anders sta je vlug terug in de kou.