Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eens...
Eens...
Eens had je gezegd
vriendschap voor altijd
Eens had je gezegd
dat wil ik nooit meer kwijt
Eens had je gezegd
ik zal er altijd voor je zijn
Eens had je gezegd
jou doe ik nooit pijn
Maar die blik in je ogen
raakt me diep van binnen
alsof ik je heb bedrogen
alsof er een grote haat voor mij is in te vinden
Het spijt me
voor al je tranen en het verdriet
het spijt me
maar waarom accepteer je mijn keuze niet?
Eens had je gezegd...
het lijkt zolang geleden
Eens had je gezegd...
nu vraag ik me af waar die vriendschap is gebleven
Waar je zoveel over sprak
over die grote sterke band
dat deze zeker nooit brak
maar nu lijkt ze zo goed als helemaal doorgebrand
Als je me wilt haten
hou ik je niet tegen
ik vroeg me alleen maar af
waar die grote woorden zijn gebleven
Woorden zoals
vriendschap voor altijd
Woorden zoals
dat wil ik nooit meer kwijt
XxX
Reacties op dit gedicht
snuf vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
tim balthazar
:
Zaterdag, augustus 23, 2003 15:43
heel mooi
het verdriet is voelbaar verwoord
groetjes
Over dit gedicht
Auteur:
snuf
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
23 augustus 2003
Thema's:
[Vriendschap]
[Teleurstelling]
[Verdriet]