Ik probeer mezelf wijs te maken
Dat je er over een tijd weer bent
Maar over meerdere maanden
Weet je dan nog zeker, dat je me dan nog kent?
Ik probeer mezelf wijs te maken
Dat je over die tijd nog van me houden zal
Maar na zoveel maanden
Weet IK niet of IK het nog kan
Ik probeer mezelf wijs te maken
Dat je toch geen ander leuk meisje zal leren kennen
Want aan het omgedraaide idee
Daar kan ik nooit aan wennen
Ik probeer me dingen wijs te maken
Waarvan jij zegt: “dat is helemaal niet waar,
Ik blijf van jou,
Ook al ben ik hier, en jij daar”
chester