Lili is heen gegaan
Achter een wel heel kort bestaan
Ze was als een kind voor mij
Nooit verdrietig maar altijd blij.
Aan wie moet ik nu men problemen kwijt,
Wie zal er altijd zijn.
Niemand kan verstaan,
Welke pijn ik nu moet doorgaan.
Je was bescherming
Men toevlucht
Men engel
Het enige wat ik nu nog kan hopen
Is dat ze van haar korte bestaan bij mij
Heeft genoten