Als men me nu zou vragen
Welke wens koester je diep
Zo het zijn,
Ik wil men beste vriend niet verliezen
Als men me nu zou vragen
Wie betekent er veel voor je
Zo jij als 1 van de eersten
Uit men mond vloeien
Als men me nu zou vragen
Voor wie zou je je leven laten
Hoef ik geen 2 sec na te denken
Het zou voor jouw zijn
Kelly
16/02/01