Bij een breuk,
zie je geen winnaars,
alleen verliezers.
Het gevoel voor elkaar
is ten grave gedragen.
Zonder het afscheid te krijgen.
Alleen met het aandenken,
van een eens zo grote liefde...
Loop niet heen,
om het graf van je liefde.
Maar vecht met de kracht,
die je koesterde voor elkaar.
Gom de kwetsende woorden uit,
met het vuur van je hart.
Dan kan je pas echt leven
voor elkaar en met elkaar.
Want samen zijn jullie sterk.