Ergens sterft wel een stukje in jezelf
Als een goeie vriend heengaat
Ergens voel je je machteloos
Omdat je er bij zen laatste uren niet bij was.
Maar denk dan eens aan de leuke momenten
De momenten die jij alleen hebt gezien
Waarop je elkaar liefhad zoals geeneen.
Hij zou het niet willen
Dat je hier zit te treuren
Zit te kniezen van de pijn
Want eigenlijk blijft hij altijd
Wel een stukje bij je zijn