voor mijn zwager
waarom nou jij
waarom moest jij nu gaan
het was toch nog veel te vroeg
waarom zocht je het in de kroeg
er was nog zo veel anders om voor te leven
je enigste dochter heeft je nog kleinkinderen gegeven
daar had je nog heel veel plezier aan kunnen beleven
maar het heeft niet zo mogen zijn
jou wereld werd heel klein
je voelde je eenzaam en alleen
zocht naar andere lotgenoten om je heen
en ondanks alles wil ik je toch nog laten weten
wij zullen jou nooit vergeten
jij die er altyd voor mij bent geweest
je was de oudste broer van mijn ex
jij was de gene die altyd achter mij is blijven staan
jij hebt mij nooit laten gaan
daar ben ik je nog altyd dankbaar voor
alleen kan ik het nu niet meer tegen je zeggen
ik kan het ook niet uitleggen
jij had een speciaal plekje in mijn hart
we zullen je missen schat