Ver heel ver hier vandaan
Liep ik alleen door de bergen
Steeds hoger en hoger
Totdat ik op het het hoogste punt terechtkwam
En een sprong maakte
De diepte in
Een eenzame man ziet mij liggen
En ik zie iets verschijnen op zijn gezicht
Een traan
Langzaam sta ik op
En loop met de eenzame man naar de top
Eenmaal daar aangekomen,
loop ik samen met de eenzame man
naar beneden