de spinsels van
hersenen zijn leeg, leger, maar nog het
leegst onder brandende zon
regen deert niet wat wij al wisten
de druppels verversen het vers
van vandaag
of de psalm op zondag, galmde luid
in de oren van de dominee
die daarna ook gewoon weer naar huis gaat
maar mijn longen zijn zwart van het roken,
van verdriet; mijn tabak
mijn spinsels zijn raar, raarder,
maar nog het raarst op een langzame zondagmiddag
karin jansen: | Zondag, augustus 24, 2003 20:06 |
moest hem 2 x lezen voordat ik hem begreep ... heel mooi gedicht!! groetjes |
|