Dag lieve engel,
Hoe is het daar waar je nu bent?
Kan je mij zien?
Wat doe je daar allemaal?
Het zijn allemaal zoveel vragen,waar je nooit op zal kunnen antwoorden.
Ik zie je foto of kom naar je graf.
Maar dit alles hoef ik niet te zien,want ik denk de hele dag aan jou!zonder een foto te zien herinner ik mij hoe je was.
jij was iemand heel speciaal!
niet alleen voor je gezin ,maar ook voor familie en vrienden.
En daarom mist iedereen je ook heel hard
lieve engel rust zacht!
*dit gedicht is voor mijn papa die 7.5 jaar geleden van mij heen is gegaan*