Hoe moet ik het vertellen,
hoe moet ik het zeggen
zo moeilijk is het toch niet.
Waarom schuif ik het dan vooruit,
omdat dat verre weg het makkelijkste is
en ik altijd voor de makkelijkste weg kies.
Toch is het iets dat ik graag wil,
waarom vraag ik het dan niet,
omdat het antwoord niet zeker genoeg is
en ik altijd voor de makkelijkste weg kies?