Uit de achtergrond
is zij naar voren gedanst
gestaag snel
zodat ik verrast werd
door haar fenomeen
vurige twijfel en rode angst
werden de drijvers
van mijn wilde manen
die verward geuren
naar een zijden lentewind
verdwaald in deze nazomer
Ik ben een tollend circus vol
geroep,gekrijs
vertrappelende warmte
Dan valt het doek.
Als een warm laken om me heen.
en ik droom dat je me kust