Starende ogen
starende ogen
kijken mij aan
van schrik
weet ik niet waar ik moet staan
starende ogen
de boze blik
kan ik niet vermijden
waartegen moet ik strijden
starende ogen
kijken recht naar mij
wat doe ik verkeerd
heb toch niemand bezeerd
starende ogen
zie ik in de spiegel
spiegelbeeld vervaagd
toch zie ik de starende ogen
boom: | Dinsdag, augustus 26, 2003 19:37 |
denkende, overpeinzende, zachte, vrolijke en vragende ogen heb ik van jou wel eens gezien. als je kracht genoeg hebt opgebouwd zullen de starende ogen je verlaten. liefs van de boom. |
|