**Dit gedicht is voor mijn lieve zusin Carmen...van wie ik heel veel hou!!!**
Je bent echt mijn allerliefste zusin
Altijd sta je voor me klaar..je bent een echte vriendin
We kennen elkaar al vijftien jaar
Iedereen in onze familie is bevriend...tis raar maar waar
Magnefique, sublime, puiiiikjes, dolletjes, een gekheid
Humor die eigenlijk niemand begrijpt
Ik zal niet weten wat ik zonder jou moet beginnen,
We zijn hoop ik nog heel erg lang de beste zusvriendinnen!
Ik hoop niet dat ik je ooit kwijtraak
en ik hoop dat ik nog heel veel leuke dingen met jou meemaak
Niemand komt ooit tussen ons in
Je bent echt mijn allerbeste zusin!!!!
LOVE YOU!!!