Lieve poes zo jong heen gegaan.
Amper 6 jaar.
Waarom moets jij nu gaan.
Je leven was nog maar half begonnen.
Wie dacht dat een poes en hartaanval kan krijgen.
Jouw zwak hart,zat toch op de juiste plek.
Lief als je was zal ik je herdenken.
Vergeet je nooit meer,mijn kind op 4 poten zoals ik vaak zei.Jij was een deel van me.
Een deel van mijn leven.
Lief dier je had zoveel vertrouwen in me.
Diereliefde vergeet je nooit meer.
Kan geen mens aan tippen.