Tussen hem en mij,
is er niet veel verschil.
Hij is er,
en dat is genoeg.
Ben ik nu boos of blij,
hij is nooit stil.
En verder,
we hebben een moeilijke tijd voor de boeg.
Het verschil tussen hen en mij,
is niet écht kil.
Bekijk het helder,
dat ik hém, en hij hét mij niet vroeg.