Een muur,
die moet worden
afgebroken.
Stap voor stap,
steen voor steen.
Een muur die,
gevoelens weerhoudt,
zich te uiten.
Achter deze
muur ben ik,
weggedoken.
Alleen achter dit,
voel ik me
veilig, ook al ben
ik dan alleen.
Ik hoef enkel
maar tot rust te
komen en mijn ogen te
sluiten.
Dat is veiligheid,
dat is,
mijn muur.