Ik Fluister Mijn Liefde Voor Jou
Deel 1: Jij
Ik kijk in je blauwe ogen, alsof alleen wij bestaan.
Ze vertellen woorden, die alleen ik kan verstaan.
Je lach en je lange haar dansend in de wind.
Je bent zo mooi, het lijkt alsof je me eventjes verblind.
Ik kan niet omschrijven, hoe verliefd ik op je ben.
Ik zal het je niet zeggen, omdat ik je te goed ken.
Je voelt hetzelfde niet voor mij, dan is het leven weer zwart.
En dan laat je me hier achter, met een bloedend hart....
Deel 2: Duisternis
Ik zoek in het donker, tastend.
Ik vind jou, ik zie je, ik voel je...
Kun je mij niet zien?
Kun je me niet meer vinden?
Of heb je nooit, in het donker kunnen kijken?