sigaret tussen je tanden,
je maakt me bang...
ben jij nou diegene
naar wie ik eindeloos verlang
jij, mysterieuze man.
maar wat eerst een verlangen was,
wat eigenlijk onmogelijk leek te zijn
is verandert in een geweldige nacht
ik ruik en zie je in mijn gedachten
jij, noch ik, had dit nooit verwacht.
je blijft onbereikbaar voor mij
terwijl ik steeds meer naar je verlang.
die spanning is meer dan aantrekkelijk
ik kan niet zonder jou
jij, mysterieuze man.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* " ik zal jou nooit vertellen hoe mijn hart breekt *
* breekt bij een klein gebaar *
* of een woord dat jij spreekt *
* jij mijn hart weer breekt." *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *