Veel wil ik niet van je weten..
als je maar af en toe eens zegt.
Dat je me nooit meer zal vergeten
mijn god dat meen ik echt.
Ik schreeuw het van de daken,
dat ik van je hou..
Hoop met jou het te gaan waarmaken,
wij samen man en vrouw..
i love you,i love you..
is al wat ik denk.
i need jou i need you..
is wat je me brengt..
om samen te delen.
Een leven vol liefde..
k`wist niet dat het kon.
Het leven begint....weer,
met een heel nieuwe zon..
En samen met onze kids,
genieten we meer en meer!!