Timo, waar ben je?
Timo...
Ik schreeuw.
Ik roep.
Ik huil.
Timo, is weg.
Hij komt nooit meer terug.
Dag,lieve Timo.
Bedankt , dat je er voor me was
ook al was je niet echt.
Bedankt, dat je me hielp in mijn zwarte kinderjaren.
Bedankt, dat je met me lachte
met mij huilde,
met mij speelde
Ik zal je nooit vergeten.....