Ik kan alleen maar
alles of niets
niet een beetje
van je houden
je niet een beetje
vertrouwen
ik wil ooit niet alleen
kunnen zeggen
ik houd van je,
ik heb je lief
maar meer nog
met alle kracht
die in mij is
ik vertrouw je
ik vertrouw je met
mijn lichaam, ziel en geest
niet blindelings
niet afhankelijk van jou
maar met open ogen
en een open hart