Oh grote onrust,
jij, stoker van angst
schepper van beelden
ooit - toen - nu - straks - wanneer
jij, zo vermoeide en vermoeiende
controleur
ik stel voor
dat je langs de lijn gaat staan
en ingrijpt
als ik mijn eigen grenzen
overschrijd...
maar vergeet ook niet te genieten
en mijn geliefde zelf toe te juichen.