Volg de stralen van de regenboog
het rood, het oranje, het geel,
het groen, het blauw, het indigo, het violet
elke straal op het palet
van de Grote Schilder
de schepper van de illusie
dat alles gescheiden is...
maar ook de vernietiger ervan
juist het gevoel van afgescheiden zijn
zal ons prikkelen op zoek te gaan
naar de Grote Eenheid
de één-samen-heid
waar alle kleuren samenkomen
in het Grote Witte Licht.
juist het besef dat alles waarde heeft
elk deeltje van het geheel
zal ons oordeel vernietigen
ons respect doen toenemen
en zal ons doen beseffen
dat iedere kleur
wijsheid in zich draagt
en vraagt om zichtbaar te worden
in het licht te komen
Alles is er al...
Het is aan ons om het te ontsluieren.