Als ik naar je kijk,
Zie ik zoveel moois in jou.
De warme glimlach van een kind,
Het perfecte lichaam van een vrouw...
Als ik naar je luister,
Hoor ik zoveel goeds in jou.
Lieve warme woorden,
Maar soms stiltes zo koud...
Als ik naar mezelf luister,
Weet ik wat ik voel.
Ik hou van jou,
Dat is wat ik bedoel...