Binnenkort ben je er niet meer
Dan is je strijd gestreden
Heb ik enkel een herinnering aan jou
Aan jou en ons verleden...
Binnenkort zul je er niet meer zijn
Dan ben je voor eeuwig heengegaan
Lijd en voel je nooit meer pijn
Ik zal je niet vergeten, zoals ik nooit heb gedaan...