Vannacht
vannacht sliep je bij me
je hield me stevig beet
ik keek naar hoe jij sliep
hou van je met lief en leed
vanacht slaap je weer thuis
maar ik voel nog steeds jou armen
ik mis je nu alweer.....
Je blijft m'n hart verwarmen
Frank, Ik hou van je!